Odds med lottosystem

Något som de flesta inte alls har med i beräkning när de spelar lottospel är odds. För de allra flesta kommer detta att vara något som hör till sportsbetting. Här handlar det ju om att välja något du tror på, har kunskap om och som har ett realistiskt odds. Ja, då handlar detta om saker du kan påverka. Så kommer inte fallet att vara vid spel på lottospel. I vilket fall inte gällande vilka nummer som kan ha chansen att hamna på lottoraden. Här kommer alla nummer att ha samma chans att vara med varje gång. Detta då du klart och tydligt kan se via TV-dragningar att det används helt slumpmässiga metoder att plocka fram vinstraderna.

Varför ska denna artikel då handla om just odds och lottosystem? Jo, det kommer att finnas en liten chans att rent teoretiskt sätt ligga bättre till och ha en större chans att vinna på lottospel. Detta är då naturligtvis genom att spela systemspel. Här kommer du som gör detta pricka för flera siffror än den som spelar enkelrader får göra. Är det då så att du spelar svenska lotto med chans på Drömvinsten. Ja, då säger det sig självt att ett spel med 12 prickade nummer har en mycket större chans än en enkelrad med bara 7 nummer förprickade. Här kan du ju helt plötsligt riskera att ha fem fel.

Fakta och teori talar olika språk

Naturligtvis kan det sägas att fakta är att ju flera nummer som är förprickade, så har du en större chans att få alla rätt på lottoraden. Jo, men detta är då i teorin. Om du ser till alla de 26 Drömvinster som har vunnits sedan starten 2005, så kommer detta påvisa något helt annat. Här finns det i stort sett lika många som kammat hem jackpotten. Oavsett om du spelar med enkelrader som vid spel med lottosystem. Hur går då detta ihop sig om du ska försöka koppla teorin till de fakta du ställs inför. Ja, det går helt enkelt inte och är således bara att glömma.

Spela lotto och få bra odds att vinna.

Trots allt så är chansen större med lottosystem

Hur du än vrider och vänder på det, så kommer även teoretiska fakta att tala för att chansen är större att få alla rätt med hjälp av ett lottosystem. Detta bygger då på de fakta som skapar procentuella möjligheter i takt med elimineringen av möjliga fel. Helt enkelt plockar du som spelar på 12 nummer istället för bara sju, bort fem möjliga fel du kunde ha haft på en enkelrad.

Detta kommer då automatiskt ge dig en större procentuell chans att pricka in alla rätt på det lottospel du spelar. Hur stor skillnaden blir på det procentuella planet? Ja, detta kan alla mattesnillen få sia om. Vid sökningar efter denna information, som borde finnas någonstans, har det i skrivande stund gåtts bet. Naturligtvis kommer detta att kunna räknas ut. I det fallet måste alla 35 numren tas med i beräkningen, samt alla de olika kombinationer som finns med de nummer du spelar på, samt de du inte spelar på. Efter detta får du då fram hur stor den procentuella del du spelar på är.

Hur som helst kommer det teoretisk att kunna blir bara 7:or i en lottorad, vilket givetvis ställer till det i uträkningen. Tar du sedan hänsyn till att du måste ha minst två rätt på Jokerraden för att vinna Drömvinsten. Ja, då ska du nog vara glad och nöjd med att lita på de normala beräkningarna.

Med andra ord kommer du som spelar på enkelrader eller lottosystem kunna räkna med 1 chans att vinna Drömvinsten på 336 miljoner. Om du tycker det räcker med bara sju rätt på Lotto. Ja, då kommer du att ha 1 chans på lite över 1,5 miljoner. Om nu allt detta är positivt eller negativt? Ja, detta är också något som blir individuellt för varje enskild spelare.

Är oddsen bättre att vinna på internationella lottospel

Om du funderar på att spela på något av de många internationella lottospelen som finns, så kan det vara lätt att ställa frågan om du har en större chans att vinna där. Är det så att oddsen att vinna på ett inlämnat lottosystem är bättre på det internationella planet? Svaret på detta kommer naturligtvis att bli ett rakt nej. Här handlar det om ett större spel med många flera deltagare. Detta leder helt automatiskt till att om det skulle vara en större chans att vinna stort, så skulle de stora vinstpotterna delas av flera varje gång.

Nu kommer det också vara de som tror sig kunna ha en bättre vinstchans om de spelar lottospel med en generator. Ja, egentligen kommer inte denna tanke att vara så illa. Hur mycket du än sitter och funderar och tänker på vilka nummer du ska välja att spela på, så kommer inte detta att ge dig en större chans att vinna. Kanske är det då bättre att koppla av och låta automatiken sköta allt. Det blir ju på så sätt automatik i din lottorad, samtidigt som dragningarna alltid sker med slumpmässig automatik. Kanske kan detta vara den rätta vägen att gå. Fakta är dock att det inte finns några som helst belägg för det.

Bra odds för vinst på lotto

Så vinner du på lottospel

Det finns bara ett sätt att vinna på lottospel. Detta oavsett om du spelar lottosystem eller enkelrader. Visst, du får en större chans att pricka in alla rätt på lottoredan genom att tippa system. Dock är alla lottospel baserade på turen. Det enda du kan gör för att ha en chans att vinna som ändå aldrig ger en garanti, är att vara med och spela vid varje dragning.