Populära lottokuponger

Idag är den tid förbi då de som levde i samhället alltid använde en bit papper när de skulle skriva ned något. Lämna information eller exempelvis lämna in ett lottosystem i spelbutiken. Numera ska alla leva i det papperslösa samhället. Detta för att allt ska gå snabbare, kunna registreras direkt samt att du också ska bidra till att rädda den sköra miljön som alla världsmedborgare lever i tillsammans. När det då talas om populära lottokuponger, så blir detta liksom en resa tillbaka i tiden. Trots att det idag finns moderna digitala lottokuponger.

Här ska du få en tillbakablick på hur det var förr, samtidigt som du också får lära dig om och känna till alla de nya digitala lottokuponger som blivit populära att fylla i och spela med.

När pappa spelade lotto 1990

Japp, helt plötsligt togs det ett steg 28 år tillbaka i tiden. Svenska Lotto är dock ett spel som funnits mycket längre. Här tillkom spelet Joker readn 1984, men det skulle dröja enda till 2005 innan Drömvinsten introducerades. Hur som helst så kanske din, numera gamla, pappa eller mamma satt och spela Lotto redan 1990. I det fallet som var de tvungna att lämna in sitt spel manuellt i de spelbutiker som erbjöd spel från dåvarande Tipstjänst. Här fanns det då riktigt klassiska och traditionella lottokuponger i pappersform.

Dessa var då försedda med 10 spelfält med 35 siffror i varje. Samt att det fanns olika områden att kryssa i om du önskade spela systemspel på Lotto. När Vikinglotto också kommer så såg dessa spelkuponger precis likadana ut och här kommer det också att finnas valet ja eller nej för spelet Joker. Numera finns faktiskt dessa fortfarande i tryckt och modern form, för dig som fyller i dina rader och spelar i spelbutiken. Spelar du online är det digitala lottokuponger som gäller.

Spela Svenska Lotto och Vikinglotto online

Naturligtvis kommer även du som vill spela svenska Lotto eller Vikinglotto, kunna göra detta via Svenska Spels hemsida online. Även här kommer du ju att behöva fylla i dina rader du vill spela på. I det fallet kommer detta att fungera precis som en gammal spelkupong i papper. Skillnaden kommer bli att denna i stort sett försvinner så fort ditt spel har registrerats. Detta samtidigt som det naturligtvis blir en spelkupong på lottospel som kan märkas med den högsta tänkbara miljövänlighet.

När du spelar online så kommer inte dessa digitala spelkuponger att likna de du fortfarande fyller i i spelbutiken. Här kommer det hela mera se ut som olika fält du fyller i. Samt att du kryssar för de sju nummer du önskar spela på när det gäller enkelrader. Är det så att du vill spela systemspel på Lotto eller Vikinglotto, så kommer det även att finnas fält för detta på din digitala spelkupong online. När du vill spela hos Svenska Spel så måste du idag inneha ett spelkort. Här kommer detta då vara det bevis du har för din inlämnade lottorad online efter att kupongen har fyllts i och betalats. Detta samt att du givetvis kommer att kunna se dina inlämnade lottosystem eller enkelrader på ditt spelkonto.

Lottospel

Interntionella lottokuponger online

Något som naturligtvis också finns, är alla de andra internationella alternativen när det gäller att spela lottospel. Här handlar detta då om de riktigt stora spelen och de gigantiska vinsterna. Vad säger du om att vara vinnaren av nästa rekordjackpott? Ja, kanske inte, då denna i så fall måste vara större än 13,8 miljarder svenska kronor.

Ja, detta är vad du som väljer att spela lottosystem eller enkelrader har chansen att vinna när ingen har fått full pott under många dragningar. När du spelar internationella lottospel kommer det då alltid att vara Internet du spelar på. I det fallet gäller då de nya och miljövänliga digitala spelkupongerna. Här finner du Powerball, Megamillions, Euromillions och Eurojackpott som de fyra vanligaste valen hos de svenska spelarna efter svenska Lotto med Drömvinsten.

I det fallet så kommer alla dessa att ha egna sätt och digitala lottokuponger online. I det fallet gäller det då att du känner till reglerna för det lottospel du ämnar spela. Detta så att inget blir fel. När dte gäller just Eurojackpott så kommer du att kunna spela detta spel via svenska Spel, vilket då gör detta val till ett säkert alternativ gällande dina inlämnade rader.

Olika lottospel kommer att ha olika sätt att spara och registrera de rader som lämnas in. Här kommer det finnas de som har ett spelkonto som måste registreras. Medan andra skickar ett bevis till din e-post. Sedan de som verkar som agenter och ger dig ett spelbevis på det de lämnat i åt dig. Naturligtvis medför det olika säkerhetsnivåer för dig att alltid kunna bevisa din rätt till en vinnande rad. Av den anledningen är det alltid bästa att spela hos de som erbjuder spelkonto, där det precis som med en lottokupong alltid kan registreras ett spel.

Slutsats – Spela lottospel med kupong

De riktiga kupongerna för att spela lottospel var de som förr användes i spelbutikerna. Idag finns det de lottokuponger du fyller i, men dessa kommer efter du lämnat in ditt spel att kastas. Här registreras ditt spel på ett spelkonto eller ett spelkort, vilket kan sägas vara den moderna världens lottokuponger. När du väljer att spela lottospel online, så kommer det du fyller i på nätet och sedan betalar för, att kunna anses som en digital lottokupong.