Populära onlinespel

Något som är fantastiskt populärt är att spela på lottospel. Här beror detta naturligtvis på enkelheten att bara behöva vara den som slumpvis kryssar för ett visst antal nummer på en spelkupong. Ja, mycket enklare och friare kan det ju inte bli att ha chansen på alla de många miljoner som varje vecka delas ut i vinster på svenska Lotto samt alla andra nordiska och internationella lottospel som du kan spela online. Här kommer det då naturligtvis att finnas de som blivit mera populära än andra. Alla dessa kommer också vara försedda med chansen att använda systemspel, vilket också blivit mycket populärt, för att ha större chanser att verkligen kamma hem den stora och magiska vinstpotten.

I denna artikel ska det då ses lite närmare på alla de olika populära lottospel som finns där du kan spela lottosystem för större chans att vinna jackpotten och få den ekonomiska frihet du längtar efter i livet.

I det fallet kommer det, i första hand, naturligtvis handla om svenska Lotto med Drömvinsten. Detta för att sedan dyka direkt in i den internationella speldjungeln. Där finner du då Euromillions samt Eurojackpott och Vikinglotto.

Svenska Lotto med Drömvinsten

Något som du säkerligen inte har missat är svenska Lotto. Detta otroligt populära lotteri där du prickar för 7 nummer av 35 för en enkelrad. Du som vill spela systemspel kan välja att göra detta genom att pricka för från 8 upp till 12 nummer. Här kommer naturligtvis detta vara något som kostar dig mera, men samtidigt ger dig större chanser att vinna den stora jackpotten. När du spelar systemspel på svenska Lotto så kan detta kosta mellan 58 kronor för det lägsta systemet med 8 nummer, upp till 4762 för det största där du prickar för 12 nummer av 35.

Du som vill bli vinnare av den största tänkbara vinsten vid spel på svenska Lotto, måste vara den som också spelar på spelet Joker. I det fallet får du chansen att vinna Drömvinsten. Detta är då en garanterad vinstpott på minst 75 miljoner. Den växer hela tiden tills någon kammar hem denna stora jackpott. För att vinna Drömvinsten på Lotto, så kommer du behöva alla sju rätt på Lottoraden samt minst två rätt på Joker. Att pricka in denna vinst har en chans av 1 på 336 miljoner. Men så länge chansen finns så kommer det alltid att finnas spelare.

Lottospel via surfplatta

Vikinglotto – Den nordiska lottoversionen

När det gäller Vikinglotto så kommer även detta lotteri eller tips att drivas av Svenska Spel. Detta kan du som vill kalla för den nordiska versionen av svenska Lotto. Hur som helst skiljer sig detta spel på en rad olika punkter. Till att börja med så kommer du inte bara att pricka för sju nummer och Joker. Här handlar det om att välja sex nummer i den egentliga raden på Vikinglotto, samt att du sedan också väljer något som kallas för ett vikingnummer. Är det sedan så att du får alla sex rätt på raden samt rätt vikingnummer. Ja, då har du vunnit högsta vinsten som garanterar minst 3 miljoner euro till en ensam vinnare. Även här finns en jackpott som kan växa upp till 35 miljoner euro om ingen vinnare finns under ett visst antal dragningar.

På Vikinglotto finns inte chansen till Drömvinsten i kombination med två rätt på Jokerraden. Dock kommer du i samband med Vikinglotto även kunna spela både Joker samt systemspel på Vikinglotto. Här kommer även detta att vara annorlunda i jämförelse med vanliga Lotto. Vikinglotto har en systemtabell där du i ena kolumnen väljer hur många nummer du vill kryssa för mellan 6-12. I den andra hur många vikingnummer du vill kryssa för. Systemspel på Vikinglotto kostar mellan 20 kronor upp till hela 9240 kronor för det största systemet, som naturligtvis ger dig största möjliga chans att vinna.

Eurojackpott – Mest spelat efter svenska Lotto

När det gäller Eurojackpott så kommer detta kanske vara det lottospel som ligger bäst till i hjärtat på alla svenska spelare. Detta då efter svenska Lotto med Drömvinsten eller Vikinglotto. Här kommer du då spela en lottokupong som riktar sig till hela den europeiska spelmarknaden. Naturligtvis kan du även här välja om du ska spela enkelrader eller lottosystem. De system som erbjuds kommer att vara annorlunda om du jämför med traditionella svenska Lotto.

Euromillions – Stort internationellt lottospel

Euromillions är ett annat val för många spelare som vill spela lotto med stor jackpott på den internationella spelmarknaden. Här kallas detta lotto för det nationella lotteriet. Hur som helst så är det dock så att även om detta lotteri drivs i UK, kommer alla svenskar kunna vara med och spela online. Här gäller det att ha fem rätt och pricka in det de kallar för lucky stars, vilket kan jämföras med tilläggsnummer. Här finner du som vill spela också ett stort utbud av olika systemspel

Megamillions och Powerball

Det kommer också att finns ytterligare två storheter inom alla lottospel. Detta är då PowerBall och Megamillions. Detta är de två största internationella lottospelen som finns. Det kommer också att vara de som har betalt ut de högsta jackpottarna någonsin. Naturligtvis så kommer du som vill även att kunna spela lottosystem även vid spel på någon av dessa. Powerball har som mest betalt ut en jackpott på 13,8 miljarder kronor, medan Megamillions ligger på 5,7 miljarder. Detta är riktiga vinster att vinna.