Spela lottosystem

Idag kommer de flesta människor att känna till olika spel som finns inom det område som kallas för gamling. Inom detta gömmer sig spel såsom tips, lotterier, poker, casino samt betting och bingo. Ja, det handlar helt enkelt om alla de spela där du betalar en insats för något du spelar på med chansen och förhoppningen att vinna och få tillbaka mera pengar än du satsade. När sanningen ska fram så kommer det alltid vara så att de som satsar och spelar har en större chans att förlora än att vinna. Om det inte var på det sättet så skulle det inte existera några spel eller tips.

De flesta av alla dessa spel har idag flyttat till nätet och kan spelas online. I det fallet kommer du naturligtvis också att finna svenska Lotto som är ett mycket populärt spel. Här handlar ju detta om den stora drömmen till ekonomisk frihet och stora rikedomar. Ja, passande nog så kommer den stora jackpotten du kan vinna bära namnet ”Drömvinsten”. Det innebär att du som vill vinna denna ska ha alla sju rätt på Lottoraden, samt minst två rätt på Jokerraden.

Naturligtvis kommer det vara tillräckligt att pricka in alla sju rätt på Lottoraden, och några vinstgarantier finns aldrig i detta spel. Hur som helst går det som spelare att skapa större chanser att vinna. Detta kan du då exempelvis göra via att spela Lottosystem.

Detta är ett Lottosystem

När det talas om att spela lottosystem och att göra ett system när du skapar den Lottorad du ska lämna in, så kommer detta vara något annat än den vanliga enkelraden. Här handlar helt enkelt detta om att du har möjligheten att pricka för flera nummer av de 35 som finns att välja på. Detta kommer naturligtvis ge dig större chanser att vinna, men detta sätt att spela kommer också att kosta spelaren mer pengar. Rätt och slätt så kommer den som spelar på Lotto via systemspel, att vara den som får betala en större insats.

Naturligtvis kommer det även att finnas flera olika typer av lottospel du kan spela online. De vanligaste för svenskar kommer att vara svenska Lotto samt Eurojackpot, men sedan finns även Euromillions, Megamillions samt PowerBall. Hur som helst komme rsystemspel i grunden att vara uppbyggda på samma sätt. Nedan ser du då vad du har att välja på när det gäller systemspel på svenska Lotto. Efter detta följer möjligheterna till system även på de andra olika jackpottspelen.

Dina möjligheter att spela systemspel på svenska Lotto:

 • 8 nummer ger dig 8 olika rader eller radkombinationer. Priset för spel blir 58 kronor.
 • 9 nummer räknas som 36 radkombinationer. Pris för detta är 226 kronor.
 • 10 nummer är lika med 120 radkombinationer och kostar 730 kronor.
 • 11 nummer ger dig 330 radkombinationer vilket leder till en insats av 1990 kronor.
 • 12 nummer landar på hela 792 radkombinationer och kostar 4762 kronor att spela.

När du ska spela ett lottosystem, eller egentligen ett system på alla de olika spel som finns inom området betting som erbjuder systemspel ger dig möjligheter. Här handlar detta om att du kan välja att skriva ut ditt eget system på flera kuponger, eller så väljer du helt enkelt att använda dig av de möjligheter till system som redan finns.

Andra lottosystem online

Ja, i och med att det finns så många andra typer av lottospel att spela online så kommer det ju att finnas systemspel även på dessa. I det läget kan det vara roligt att se vilka system du kan spela på alla internationella lotto som kan ge dig de verkligt stora vinsterna. Nedan ser du de olika möjligheterna att spela systemspel. Samt vad detta kommer att kosta dig på Eurojackpott, Megamillions och PowerBall.

Använd flera brickor i lotto

De olika systemspelen på Eurojackpott

Om du är den som spelar stort och verkligen vill ha chansen till de stora miljonerna, så kommer Eurojackpott att vara ett mycket bra val av lottospel. Naturligtvis kommer det även här att finnas systemspel Det största ligger på 4752 radkombinationer, men du kommer även finna de som passar dig som bara vill prova hur detta fungerar.

 • 05-03 system: Detta innehåller 53 nummer och ger dig 3 radkombinationer med ett pris på 75 kronor.
 • 06-02 system: Här spelar du med 6+2 nummer. Dessa 6 radkombinationer kostar 150 kronor.
 • 06+03 system: Spela system med 6+3 nummer. 18 radkombinationer kostar 450 kronor.
 • 07-02 system: Ett system med 7+2 nummer ger 21 radkombinationer till ett pris av 525 kronor.
 • 08-02 system: Här spelar du 8+2 nummer med 56 radkombinationer med insatsen 1400 kronor.

Spela lottosystem på Megamillions och PowerBall

När du gör valet att att skapa ett lottosystem på antingen Megamillions eller PowerBall, kommer du att kunna vinna stort. Här spelar du på ett av de två stora internationella lotto som betalt ut de största lottovinsterna genom tiderna. Här kommer du bara att pricka för vanliga nummer, varvid dessa spel på det spelmässiga planet kommer vara mycket likvärdiga svenska Lotto. Efter att du skapat ditt system så kan du sedan välja. Då om du vill kryssa för antingen PowerPlay på PowerBall eller MegaPlier på Megamillions.

Dina möjligheter till systemspel på Megamillions:

 • 06 system: Pricka för 6 nummer med 6 radkombinationer till en kostnad av 180 kronor.
 • 07 system: Ett system med 7 nummer ger dig 21 radkombinationer och kostar 630 kronor.
 • 08 system: Med 8 nummer på kupongen för du 56 radkombinationer och betalar 1680 kronor.
 • 09 system: System med 9 nummer och 126 radkombinationer till insatsen 3780 kronor.
 • 10 system: 10 nummer i system ger dig 252 radkombinationer och kostar 7560 kronor.

Olika systemspel på populära PowerBall:

 • 6 nummer ger dig 6 radkombinationer. Pris 210 kronor.
 • 7 nummer är lika med 21 radkombinationer till priset 735 kronor.
 • 8 nummer ger 56 radkombinationer och kostar 1960 kronor.
 • 9 nummer i system skapar 126 radkombinationer med insatsen 4410 kronor.
 • 10 nummer blir hela 252 radkombinationer med en kostnad av 8820 kronor.

Som du snabbt ser så kommer priset att spela systemspel på lotto gällande Megamillions och PowerBall vara högre än Euromillions och Svenska Lotto. Dock kommer du som spelar på de riktigt stora lottospelen att vara den som har chansen att vinna en större jackpott. PowerBall har betalt den högsta jackpotten någonsin, vilket ligger på över hela 13 miljarder svenska kronor till en lycklig vinnare.