Spela med generator

I och med att det är så roligt, spännande och populärt att spela olika typer av lottospel, så kommer detta innebära att det finns massor med olika sätt att göra detta på. Det första som du måste tänka på är vilket lottospel du vill spela på. Speciellt för att ha chansen att vinna miljonerna. Är det då svenska lottospel som du gillar så finns Lotto eller Vikinglotto. Där är det naturligtvis enbart Lotto som erbjuder den stora jackpotten i form av Drömvinsten.

Vill du spela något internationellt lottospel så finns det även där många att välja på. Efter detta val är gjort handlar det om du ska spela systemspel eller om du ska lämna in enkelrader. Ja, detta är då redan två frågor och sedan kommer den sista. Hur ska du spela och hur ska du välja dina nummer? I det fallet kan du gå i fylla i en spelkupong i spelbutiken eller där slumpa fram dina rader i systemet som registrerar ditt spel.

Naturligtvis kan du spela online på alla olika lottospel, vilket då gör att du kanske vill sitta ned och välja ut dina nummer manuellt. Om du inte vill göra det så finns det något som kallas för att spela med generator. Detta är då för dig som inte vill välja nummer på egen hand. Här får du då en slumpgenerator som plockar ut de nummer du ska spela på.

Spela med generator i spelbutiken

Det som förmodligen kommer att bli det absolut vanligaste sättet som svenskar spelar Lotto med generator på, är att lämna in sitt spel i en fysisk spelbutik. Här kommer det då finnas många som låter Svenska Spels spelautomat välja ut de nummer som lottoraderna ska bestå av. Här kan detta gälla enkelrader eller systemspel, där deras slumpgenerator väljer dina rader du spelar på.

Detta kommer då att vara precis som när någon väljer att spela en ”Harry”, som det heter när det gäller ATG och att spela på hästar. Gällande spel på Lotto så kommer detta också att finnas på Svenska Spels hemsida. Där kommer du också att finna en slumpgenerator du kan använda helt gratis för att skapa dina Lottorader.

Spela med generator online

Du som vill spela alla de olika internationella lottospel som finns på nätet, eller helt enkelt vill spela Lotto eller Vikinglotto online, kommer att kunna välja bland massor av olika slumpgeneratorer. Hur som helst så kommer inte alla att vara lika bra. Här finns det helt enkelt för många som har skapat dessa. Visst kommer du att finna hemsidor på nätet som erbjuder kvalitet när du vill spela lottospel med generator, men du bör alltid använda de som erbjuds på den sida som även erbjuder dig att lämna in rader online .Detta gäller naturligtvis om de erbjuder spel med generator.

Online lottosystem

Olika typer av generator för lottorader

Om du trots allt vill söka efter en egen generator du kan använda för att slumpa dina lottorader, så kommer detta att finnas i en obegränsad mängd online. En del gånger träffar du på en bra, medan andra gånger något som inte fungerar så bra. Vad du först måste göra är att söka efter en generator som fungerar för det lottospel du vill spela. Här kommer det att finnas de som enbart är skapade för att plocka ut rader till ett speciellt lotto, eller så finner du en generator där du kan välja själv bland slumpade nummer för ett flertal olika internationella lottospel.

Du kommer också att finna de som du kan använda direkt online. Vilket då gör att du inte alls behöver ladda hem dessa till din dator. Här kommer du då med hjälp av denna generator skapa din lottorad direkt i webbläsaren. I annat fall finns det de som du kan ladda hem, vilket då innebär att du får en portabel fil som du kan öppna direkt i din dator. I annat fall får du ladda hem ett program som måste installeras.

Viktigt gällande spel med generator

För dig som ska använda en generator online eller ladda hem ett program för att kunna slumpa fram numren till dina lottorader finns det saker att tänka på. I huvudsak är det två saker som är viktigast. Detta är att det alltid är en gratis generator du finner och ska använda. Om detta är något du måste betala för. Ja, då kommer det redan från början att lukta skumt. Om du laddar hem en slumpgenerator som öppningsbar fil eller program att installera. Se då till att du laddar hem från en källa du kan lita på, och använd alltid ett virusskydd för att kontrollera filen innan du öppnar den.

Fördelar och nackdelar att spela med generator

Precis som med allt annat så kommer det naturligtvis att finnas för och nackdelar att spela med generator. Dock kommer lottospel alltid att vara ett spel som kategoriseras i gruppen tur spel. Vilket då betyder att du egentligen inte kan göra så mycket åt din position som spelare.

Fördelar att spela med generator:

  • Att använda en generator vid spel på Lotto, kan ge dig mera tid till annat
  • Lottospel är något som baseras på tur, vilket gör att det faktiskt kan vara en fördel att använda generator.

Nackdelar att spela med generator:

  • Om du laddar hem en generator från en okänd plats, så kan detta betyda en risk för din dators och informations säkerhet.
  • Om du träffar på en plats som tar betalt för en lottogenerator ska du aldrig välja att använda denna